Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Endiwia jest warzywem raczej mało znanym pewnie dlatego że ma lekko gorzki smak.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 216
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 961
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666476
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 216
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 961
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666476
Składniki
Sól rozpuszczamy w soku z cytryny. Dodajemy miód i mieszamy na jednolity sos. Pomidora obieramy ze skórki oczyszczamy z gniazd nasiennych i kroimy w drobną kostkę. Dodajemy do sosu, dokładnie mieszamy.