Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Endiwia jest warzywem raczej mało znanym pewnie dlatego że ma lekko gorzki smak.
Sól rozpuszczamy w soku z cytryny. Dodajemy miód i mieszamy na jednolity sos.
Pomidora obieramy ze skórki oczyszczamy z gniazd nasiennych i kroimy w drobną kostkę. Dodajemy do sosu, dokładnie mieszamy.
Kolorowo, apetycznie, szybko
Odsłon: 2647
Nic nie zastąpi w kuchni świeżych ziół. Dlatego zachęcam osoby, które nie pos...
Odsłon: 873
Świetna opcja na pochmurne dni - kolorowe pomidorki nie tylko rozweselają, al...
Odsłon: 4502
Makowiec last minute, kto powiedział ze makowiec musi być drożdżowy. W tym ro...
Odsłon: 8844
wspaniałe w smaku, pięknie wygląda i na przyrządzenie potrzeba mało składnikó...
Odsłon: 614
Makowiec last minute, kto powiedział ze makowiec musi być drożdżowy. W tym ro...
Odsłon: 8844
wspaniałe w smaku, pięknie wygląda i na przyrządzenie potrzeba mało składnikó...
Odsłon: 614
Składniki
Sól rozpuszczamy w soku z cytryny. Dodajemy miód i mieszamy na jednolity sos. Pomidora obieramy ze skórki oczyszczamy z gniazd nasiennych i kroimy w drobną kostkę. Dodajemy do sosu, dokładnie mieszamy.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Młoda kapusta z boczkiem i śliwkami
Dodatki
Przysmak śniadaniowy z szynkowaru.
Dodatki
Sos grillowy brzoskwiniowy
Dodatki
Zawijane pszenne bułeczki z czosnkiem niedźwiedzim i białym serem
Młoda kapusta z boczkiem i śliwkami
Duszona młoda kapusta z dodatkiem słodkich śliwek, boczku i cebuli. Bogactwo...
Odsłon: 17
Przysmak śniadaniowy z szynkowaru.
Bardzo smaczna mielonka, idealna wędlinka na kanapki. W połączeniu z plastrem...
Odsłon: 62