Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lub krokietów.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 317
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 27450
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8983
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 744
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 317
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 27450
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8983
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 744
Składniki
Ugotowane mięso w rosole oddziel od kości. Na patelni rozgrzej masło dodaj pokrojoną cebulę a pod koniec smażenia dodaj drobno pokrojony czosnek . Mięso, podsmażoną cebulę z czosnkiem oraz warzywa z rosołu zmiel w maszynce. Dodaj pokrojoną natkę pietruszki, całość wymieszaj i dopraw do smaku solą, pieprzem i majerankiem. Gdyby farsz był za suchy dodaj trochę rozpuszczonego masła.
Przygotuj ciasto na pierogi, gotowym farszem napełniaj ciasto, gotuj w osolonej wodzie, podaj polane podsmażoną cebulą. https://smaker.pl/przepisy-dania-glowne/przepis-pierogi-z-miesem-z-rosolu,2015167,kuchnia-iwony.html