Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lub krokietów.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 827
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15213
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1862
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 827
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15213
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1862
Składniki
Ugotowane mięso w rosole oddziel od kości. Na patelni rozgrzej masło dodaj pokrojoną cebulę a pod koniec smażenia dodaj drobno pokrojony czosnek . Mięso, podsmażoną cebulę z czosnkiem oraz warzywa z rosołu zmiel w maszynce. Dodaj pokrojoną natkę pietruszki, całość wymieszaj i dopraw do smaku solą, pieprzem i majerankiem. Gdyby farsz był za suchy dodaj trochę rozpuszczonego masła.
Przygotuj ciasto na pierogi, gotowym farszem napełniaj ciasto, gotuj w osolonej wodzie, podaj polane podsmażoną cebulą. https://smaker.pl/przepisy-dania-glowne/przepis-pierogi-z-miesem-z-rosolu,2015167,kuchnia-iwony.html