Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lub krokietów.
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 83
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 58
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 53
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 101
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19665
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 83
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 58
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 53
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 101
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19665
Składniki
Ugotowane mięso w rosole oddziel od kości. Na patelni rozgrzej masło dodaj pokrojoną cebulę a pod koniec smażenia dodaj drobno pokrojony czosnek . Mięso, podsmażoną cebulę z czosnkiem oraz warzywa z rosołu zmiel w maszynce. Dodaj pokrojoną natkę pietruszki, całość wymieszaj i dopraw do smaku solą, pieprzem i majerankiem. Gdyby farsz był za suchy dodaj trochę rozpuszczonego masła.
Przygotuj ciasto na pierogi, gotowym farszem napełniaj ciasto, gotuj w osolonej wodzie, podaj polane podsmażoną cebulą. https://smaker.pl/przepisy-dania-glowne/przepis-pierogi-z-miesem-z-rosolu,2015167,kuchnia-iwony.html