Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lub krokietów.
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2564
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2530
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 506
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 1412
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2564
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2530
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 506
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 1412
Składniki
Ugotowane mięso w rosole oddziel od kości. Na patelni rozgrzej masło dodaj pokrojoną cebulę a pod koniec smażenia dodaj drobno pokrojony czosnek . Mięso, podsmażoną cebulę z czosnkiem oraz warzywa z rosołu zmiel w maszynce. Dodaj pokrojoną natkę pietruszki, całość wymieszaj i dopraw do smaku solą, pieprzem i majerankiem. Gdyby farsz był za suchy dodaj trochę rozpuszczonego masła.
Przygotuj ciasto na pierogi, gotowym farszem napełniaj ciasto, gotuj w osolonej wodzie, podaj polane podsmażoną cebulą. https://smaker.pl/przepisy-dania-glowne/przepis-pierogi-z-miesem-z-rosolu,2015167,kuchnia-iwony.html