Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, wyrazisty w smaku farsz na pierogi wigilijne, ukraińskie.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95973
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1909
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5731
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5729
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95973
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1909
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5731
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5729
Składniki
Kapustę posiekaj na mniejsze kawałki, włóż do garnka, zalej wodą. Dodaj ziele angielskie i liść laurowy. Gotuj do miękkości. Ziemniaki obierz, pokrój na mniejsze kawałki, zalej wodą, dodaj odrobinę soli i gotuj do miękkości. Po tym czasie przeciśnij przez praskę i połącz z kapustą. Na patelni rozgrzej oliwę i podsmaż na niej cebulę, by się zeszkliła. Dodaj cebulę do pozostałych składników farszu. Dopraw całość solą, pieprzem i czosnkiem. Dokładnie wymieszaj.