Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek dobry do pierogów,krokietów,kulebiaka i co tam jeszcze ktoś wymyśli!!!!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34150
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34150
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Cebulę ,pieczarki pokroić na paseczki.Masło roztopić na patelni dodać pieczarki i dusić pod przykryciem aż pieczarki będą miękkie dodać cebulę i przyprawić solą i pieprzem.
Kapustę ugotować i odsączyć. Wszystko razem wymieszać.SMACZNEGO!!!!