Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem zielona fasolka szparagowa podana z ziołowym sosem śmietanowym. Wspaniała propozycja na kolację lub dodatek do obiadu.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4602
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 868
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8312
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13143
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 469
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4602
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 868
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8312
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13143
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 469
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Składniki
Wstawić wodę na fasolkę z łyżką soli i cukru. Odciąć końcówki fasolki. Wrzucić ją na wrzątek i gotować przez 10 minut.
Zimną śmietany wymieszać z łyżką mąki. Fasolkę odsączyć, wrzucić do garnka. Dodać śmietanę, masło, szczypiorek, natkę oraz koperek. Posolić oraz popierzyć. Dusić przez ok 5 minut ciągle mieszając.
Smacznego! :)