Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem zielona fasolka szparagowa podana z ziołowym sosem śmietanowym. Wspaniała propozycja na kolację lub dodatek do obiadu.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9304
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1130
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9304
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1130
Składniki
Wstawić wodę na fasolkę z łyżką soli i cukru. Odciąć końcówki fasolki. Wrzucić ją na wrzątek i gotować przez 10 minut.
Zimną śmietany wymieszać z łyżką mąki. Fasolkę odsączyć, wrzucić do garnka. Dodać śmietanę, masło, szczypiorek, natkę oraz koperek. Posolić oraz popierzyć. Dusić przez ok 5 minut ciągle mieszając.
Smacznego! :)