Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem zielona fasolka szparagowa podana z ziołowym sosem śmietanowym. Wspaniała propozycja na kolację lub dodatek do obiadu.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 628
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1857
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 397
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 628
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1857
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 397
Składniki
Wstawić wodę na fasolkę z łyżką soli i cukru. Odciąć końcówki fasolki. Wrzucić ją na wrzątek i gotować przez 10 minut.
Zimną śmietany wymieszać z łyżką mąki. Fasolkę odsączyć, wrzucić do garnka. Dodać śmietanę, masło, szczypiorek, natkę oraz koperek. Posolić oraz popierzyć. Dusić przez ok 5 minut ciągle mieszając.
Smacznego! :)