Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem zielona fasolka szparagowa podana z ziołowym sosem śmietanowym. Wspaniała propozycja na kolację lub dodatek do obiadu.
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1250
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 84
Polecam. Sprawdziłam. To jest dobre. Syci i odżywia.
Odsłon: 166
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1250
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 84
Polecam. Sprawdziłam. To jest dobre. Syci i odżywia.
Odsłon: 166
Składniki
Wstawić wodę na fasolkę z łyżką soli i cukru. Odciąć końcówki fasolki. Wrzucić ją na wrzątek i gotować przez 10 minut.
Zimną śmietany wymieszać z łyżką mąki. Fasolkę odsączyć, wrzucić do garnka. Dodać śmietanę, masło, szczypiorek, natkę oraz koperek. Posolić oraz popierzyć. Dusić przez ok 5 minut ciągle mieszając.
Smacznego! :)