Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do obiadu.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101280
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1975
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5829
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5831
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101280
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1975
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5829
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5831
Składniki
Fasolkę ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić. Wrzucić do rondelka, dodać pastę czosnkową*, pokrojone na połowę pomidorki koktajlowe oraz przyprawy. Całość wymieszać, smażyć kilka minut. Podawać na ciepło. Smacznego. *Pasta czosnkowa to rodzaj takiego czosnkowego pesto, czyli zmiksowany czosnek z oliwą. Można kopić gotową, można zrobić w domu.