Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na dodatek do mięsa, lubisz fasolkę szparagową, mam coś dla Ciebie.
Deser albo słodkie, ciepłe śniadanie z ciasta filo, twarogu i brzoskwiń. Masł...
Odsłon: 41
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 130
Deser albo słodkie, ciepłe śniadanie z ciasta filo, twarogu i brzoskwiń. Masł...
Odsłon: 41
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 130
Składniki
1. Fasolkę gotuję w osolonej wodzie. Po ugotowaniu odlewam wodę, fasolkę przekładam do miski. 2. Do fasolki dodaję pokrojone suszone pomidory. 3. Do małego naczynia wlewam oliwę z suszonych pomidorów, wsypuję zioła, czosnek oraz pieprz, dokładnie mieszam i polewam oliwą ziołową fasolkę.
4. Fasolka gotowa, podaję, jako dodatek do mięsa. 5. Smacznego.