Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na dodatek do mięsa, lubisz fasolkę szparagową, mam coś dla Ciebie.
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 76
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 288
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 76
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 288
Składniki
1. Fasolkę gotuję w osolonej wodzie. Po ugotowaniu odlewam wodę, fasolkę przekładam do miski. 2. Do fasolki dodaję pokrojone suszone pomidory. 3. Do małego naczynia wlewam oliwę z suszonych pomidorów, wsypuję zioła, czosnek oraz pieprz, dokładnie mieszam i polewam oliwą ziołową fasolkę.
4. Fasolka gotowa, podaję, jako dodatek do mięsa. 5. Smacznego.