Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tak przygotowanego mięsa w sosie wystarczy ugotować ryż, czy makaron jak kto woli i można w mniej niż 30 minut cieszyć się smacznym obiadem.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113086
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 473
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 807
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 604
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113086
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 473
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 807
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 604
Składniki
Filet z kurczaka kroimy w kostkę, przyprawiamy solą i pieprzem. Mięso podsmażamy przez chwilę na rozgrzanym oleju, po czym dodajemy posiekaną cebulę i pokrojone na ćwiartki pieczarki. Całość zalewamy wodą i dusimy pod przykryciem ok. 5 minut. Następnie dodajemy pokrojony w kawałki serek topiony i mieszamy do czasu jego rozpuszczenia. Gotujemy do czasu, aż sos zrobi się nieco gęstszy. Pod koniec doprawiamy do smaku sosem sojowym i dodajemy posiekaną natkę pietruszki.