Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa alternatywa dla tradycyjnych frytek. Idealne jako dodatek do obiadu lub jako przekąska.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1282
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4056
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1023
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1282
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4056
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1023
Składniki
Warzywa obieramy, myjemy i kroimy w słupki. Oliwę z oliwek mieszamy z octem, wyciśniętym czosnkiem i ziołami. Całość mieszamy z warzywami i odstawiamy na 10 minut.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok. 30 minut, aż warzywa będą miękkie i upieczone. Można podawać z dipem (np. czosnkowym lub koperkowym). Smacznego!