Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa alternatywa dla tradycyjnych frytek. Idealne jako dodatek do obiadu lub jako przekąska.
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 1816
Kopytka jaglane z pomidorowym sosem to świetny pomysł na codzienny obiad. Wyc...
Odsłon: 18592
Kto nie lubi tradycyjnej sałatki jarzynowej? Tym razem proponujemy trochę inn...
Odsłon: 6717
Faworki z piwem są maksymalnie proste i powstają wyłącznie z 3 składników! Wy...
Odsłon: 1181
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 1816
Kopytka jaglane z pomidorowym sosem to świetny pomysł na codzienny obiad. Wyc...
Odsłon: 18592
Kto nie lubi tradycyjnej sałatki jarzynowej? Tym razem proponujemy trochę inn...
Odsłon: 6717
Faworki z piwem są maksymalnie proste i powstają wyłącznie z 3 składników! Wy...
Odsłon: 1181
Składniki
Warzywa obieramy, myjemy i kroimy w słupki. Oliwę z oliwek mieszamy z octem, wyciśniętym czosnkiem i ziołami. Całość mieszamy z warzywami i odstawiamy na 10 minut.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok. 30 minut, aż warzywa będą miękkie i upieczone. Można podawać z dipem (np. czosnkowym lub koperkowym). Smacznego!