Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój pomysł na rozgrzewającą herbatkę.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22051
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 82
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 366
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 94
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 150
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22051
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 82
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 366
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 94
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 150
Składniki
Czystą żórawinę miksuję i zasypuję cukrem. Imbir obieram i bardzo drobno siekam. Z cytryn wyciskam sok .
Wszystkie składniki dokładnie mieszam razem i odstawiam na parę godzin. Można pić zaraz po przyrządzeniu . Na szklankę gorącej wody , dodaję ok. 2 łyżeczki.