Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nutka orientalnej kuchni ;-)
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38437
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1261
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38437
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1261
Składniki
Drobno posiekać chili, czosnek i cebulę, dodać skórkę z cytryny, cukier i pastę anchois (lub drobno posiekane fileciki), utrzeć na gładką masę.
Drobno posiekać chili, czosnek i cebulę, dodać skórkę z cytryny, cukier i pastę anchois (lub drobno posiekane fileciki), utrzeć na gładką masę.
Wiórki kokosowe zalać wrzącym mlekiem i odstawić na pół godziny.
Wiórki kokosowe zalać wrzącym mlekiem i odstawić na pół godziny.
W rondlu rozgrzać olej , dodać przygotowaną pastę i smażyć mieszając 2-3 min. wlać sos sojowy, przecedzone mleko kokosowe i sok z cytryny, wymieszać i gotować 2-3 min.