Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste i jeszcze lekko chrupkie! Pyszny dodatek do grilla
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1001
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2906
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1001
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2906
Składniki
Rzodkiewki trzeba pokroić na dosyć grube plastry- w przepadku mniejszych rzodkiewek na połówki. Skropiłam rzodkiewki oliwą, wymieszałam z przyprawami i drobno pokrojonymi liśćmi bazylii.
Rzodkiewki grilluje się do lekkiego zrumienienia z każdej strony. Rzodkiewki grillowane są soczyste i lekko chrupkie. Smacznego :)