Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste i jeszcze lekko chrupkie! Pyszny dodatek do grilla
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8645
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1263
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10269
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4667
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 735
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8645
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1263
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10269
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4667
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 735
Składniki
Rzodkiewki trzeba pokroić na dosyć grube plastry- w przepadku mniejszych rzodkiewek na połówki. Skropiłam rzodkiewki oliwą, wymieszałam z przyprawami i drobno pokrojonymi liśćmi bazylii.
Rzodkiewki grilluje się do lekkiego zrumienienia z każdej strony. Rzodkiewki grillowane są soczyste i lekko chrupkie. Smacznego :)