Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste i jeszcze lekko chrupkie! Pyszny dodatek do grilla
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2367
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4463
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1475
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 424
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2367
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4463
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1475
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 424
Składniki
Rzodkiewki trzeba pokroić na dosyć grube plastry- w przepadku mniejszych rzodkiewek na połówki. Skropiłam rzodkiewki oliwą, wymieszałam z przyprawami i drobno pokrojonymi liśćmi bazylii.
Rzodkiewki grilluje się do lekkiego zrumienienia z każdej strony. Rzodkiewki grillowane są soczyste i lekko chrupkie. Smacznego :)