Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste i jeszcze lekko chrupkie! Pyszny dodatek do grilla
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3784
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 718
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3784
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 718
Składniki
Rzodkiewki trzeba pokroić na dosyć grube plastry- w przepadku mniejszych rzodkiewek na połówki. Skropiłam rzodkiewki oliwą, wymieszałam z przyprawami i drobno pokrojonymi liśćmi bazylii.
Rzodkiewki grilluje się do lekkiego zrumienienia z każdej strony. Rzodkiewki grillowane są soczyste i lekko chrupkie. Smacznego :)