Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący podpieczony z żółtym serem do jedzenia solo lub do obiadu. W sezonie można przyrządzać go w różnych wersjach,teraz pozostaje tylko posmakować:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16475
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5297
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16475
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5297
Składniki
Groszek opłukać,obciąć końcówki. Wodę zagotować wsypać do niej łyżeczkę soli. Na gotującą wodę wrzucić groszek i od momentu zagotowania wody ,gotować go 2-3 min. Na patelni rozpuścić masło,wrzucić odcedzony groszek,posypać drobno pokrojonym serem żółtym i zapiec do rozpuszczenia sera.Posypać pieprzem i ewentualnie solą. Smacznego życzę!