Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący podpieczony z żółtym serem do jedzenia solo lub do obiadu. W sezonie można przyrządzać go w różnych wersjach,teraz pozostaje tylko posmakować:)
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Składniki
Groszek opłukać,obciąć końcówki. Wodę zagotować wsypać do niej łyżeczkę soli. Na gotującą wodę wrzucić groszek i od momentu zagotowania wody ,gotować go 2-3 min. Na patelni rozpuścić masło,wrzucić odcedzony groszek,posypać drobno pokrojonym serem żółtym i zapiec do rozpuszczenia sera.Posypać pieprzem i ewentualnie solą. Smacznego życzę!