Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gruszka podana na ciepło wypełniona serem pleśniowym.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 399
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2773
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 913
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1661
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14479
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 399
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2773
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 913
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1661
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14479
Składniki
Gruszki przekroić na pół i wydrążyć środki na 0,5 cm od ścianek gruszki. Ser pokroić na małe kawałki.W połówki gruszki włożyć ser. Gruszkę złożyć w całość i owinąć w folię aluminiową. Piec około 15-20 minut w nagrzanym piekarniku.Po upieczeniu gruszkę wyjąć w folii i położyć na rukoli, można pokroić w plastry. Podawać na gorąco.