Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gruszka podana na ciepło wypełniona serem pleśniowym.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 602
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 295
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1505
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 602
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 295
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1505
Składniki
Gruszki przekroić na pół i wydrążyć środki na 0,5 cm od ścianek gruszki. Ser pokroić na małe kawałki.W połówki gruszki włożyć ser. Gruszkę złożyć w całość i owinąć w folię aluminiową. Piec około 15-20 minut w nagrzanym piekarniku.Po upieczeniu gruszkę wyjąć w folii i położyć na rukoli, można pokroić w plastry. Podawać na gorąco.