Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na wykorzystanie resztek chleba:) Pyszne domowe grzanki, które możemy dodać do zupy, sałatki, a nawet chrupać samodzielnie:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1942
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2600
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1942
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2600
Składniki
Chleb kroimy w kosteczkę. Rozsypujemy blaszce do pieczenia, skrapiamy dokładnie oliwą z oliwek, obsypujemy przyprawą i czosnkiem. Wkładamy do nagrzanego do 150 stopni piekarnika, na funkcję grill. Pieczemy przez około 25 minut, mieszając co jakiś czas. Po wyjęciu z piekarnika zostawiamy do całkowitego wystygnięcia i odparowania. SMACZNEGO:)