Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na wykorzystanie resztek chleba:) Pyszne domowe grzanki, które możemy dodać do zupy, sałatki, a nawet chrupać samodzielnie:)
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 28
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1165
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 176
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 247
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 28
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1165
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 176
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 247
Składniki
Chleb kroimy w kosteczkę. Rozsypujemy blaszce do pieczenia, skrapiamy dokładnie oliwą z oliwek, obsypujemy przyprawą i czosnkiem. Wkładamy do nagrzanego do 150 stopni piekarnika, na funkcję grill. Pieczemy przez około 25 minut, mieszając co jakiś czas. Po wyjęciu z piekarnika zostawiamy do całkowitego wystygnięcia i odparowania. SMACZNEGO:)