Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny sosik do obiadu.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 158
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 838
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 158
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 838
Składniki
Wykonanie: Grzyby zalać wodą i zostawić do następnego dnia. Następnie dolać 1 szklankę wody, dodać zmiażdżony czosnek, posolić do smaku i ugotować do miękkości. Grzyby odcedzić i obsmażyć na maśle przez około 5 minut. Jogurt wymieszać ze śmietaną, doprawić pieprzem i papryką do smaku, dodać do grzybów i dusić jeszcze przez 5 minut. Podawać z pieczywem lub do polania ziemniaków na obiad.