Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Halloween już za kilka dni więc pora na halloweenowe oczy. Młody ma fajną zabawę a jednocześnie to zdrowa przekąska.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1161
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13665
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1161
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13665
Składniki
Odcinamy od rzodkiewki natkę (ogonek zostawiamy) , obieramy ze skórki wzdłuż i robimy to niedokładnie. Na koniec wydrążamy mały otwór w który wkładamy owoc borówki. Gotowe oko nabijamy na patyk do szaszłyków.