Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa najlepsze smaki Świąteczne w jednym.
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5065
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1677
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1203271
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5065
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1677
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1203271
Składniki
Ugotowałam jaja na twardo- 8 minut od zagotowania wody. Ostudzone obrałam, przecięłam wzdłuż na polówki i wyjęłam żółtka. Do żółtek dodałam majonez, śmietanę i musztardę, pieprz i odrobinę soli. Całość roztarłam. Do masy dodałam posiekanego drobno pora i 1,5 fileta śledziowego. Miałam ala matiasy solone- odmoczyłam je dwie godziny w wodzie, potem przełożyłam cebulą, przesypałam pieprzem i zalałam olejem rzepakowym. Można użyć gotowych ale one są bardziej słone. Farsz nałozyłam do jaj i udekorowałam jeszcze plasterkami śledzi.
Smacznego :)