Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa najlepsze smaki Świąteczne w jednym.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8672
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7270
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4972
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327941
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8672
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7270
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4972
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327941
Składniki
Ugotowałam jaja na twardo- 8 minut od zagotowania wody. Ostudzone obrałam, przecięłam wzdłuż na polówki i wyjęłam żółtka. Do żółtek dodałam majonez, śmietanę i musztardę, pieprz i odrobinę soli. Całość roztarłam. Do masy dodałam posiekanego drobno pora i 1,5 fileta śledziowego. Miałam ala matiasy solone- odmoczyłam je dwie godziny w wodzie, potem przełożyłam cebulą, przesypałam pieprzem i zalałam olejem rzepakowym. Można użyć gotowych ale one są bardziej słone. Farsz nałozyłam do jaj i udekorowałam jeszcze plasterkami śledzi.
Smacznego :)