Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa najlepsze smaki Świąteczne w jednym.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22245
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 98
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 122
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 271
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22245
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 98
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 122
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 271
Składniki
Ugotowałam jaja na twardo- 8 minut od zagotowania wody. Ostudzone obrałam, przecięłam wzdłuż na polówki i wyjęłam żółtka. Do żółtek dodałam majonez, śmietanę i musztardę, pieprz i odrobinę soli. Całość roztarłam. Do masy dodałam posiekanego drobno pora i 1,5 fileta śledziowego. Miałam ala matiasy solone- odmoczyłam je dwie godziny w wodzie, potem przełożyłam cebulą, przesypałam pieprzem i zalałam olejem rzepakowym. Można użyć gotowych ale one są bardziej słone. Farsz nałozyłam do jaj i udekorowałam jeszcze plasterkami śledzi.
Smacznego :)