Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z tuńczyka do kanapek. Pyszna, prosta w przygotowaniu i zawiera mało składników:)
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2196
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 953
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23119
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2196
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 953
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23119
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w małą kosteczkę. Ogórki drobno kroimy i odciskamy na sicie z soku. Cebulę obieramy i drobno siekamy. Tuńczyka odsączamy z oleju. Wszystkie składniki przekładamy do miseczki. Dodajemy musztardę i majonez - ja dodałam po małej łyżeczce jednego i drugiego. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy.