Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z tuńczyka do kanapek. Pyszna, prosta w przygotowaniu i zawiera mało składników:)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 52
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 52
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w małą kosteczkę. Ogórki drobno kroimy i odciskamy na sicie z soku. Cebulę obieramy i drobno siekamy. Tuńczyka odsączamy z oleju. Wszystkie składniki przekładamy do miseczki. Dodajemy musztardę i majonez - ja dodałam po małej łyżeczce jednego i drugiego. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy.