Do góry

Dodatki Przepis na:

Kanapkowa pasta z ciecierzycy

Kanapkowa pasta z ciecierzycy

Autor:

Przepisów i artykułów: 38 Ocena: 255

Dodano:

Odsłon: 4777

Pasta do pieczywa, krakersów itp.

Składniki

  • Ugotowana ciecierzyca, 400 g
  • Kilka suszonych pomidorów
  • 1/2 dojrzałego awokado
  • Biały sezam, 3 łyżki
  • Siemię lniane, 3 łyżki
  • Woda, ok. 100 ml
  • Oliwa z oliwek, 2 łyżki
  • Przyprawy według uznania np. pieprz, kminek
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki blendujemy razem do uzyskania pasty. Polecam.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń