Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dawniej kapustę przede wszystkim kiszono na zimę. Uważano, że kapusta miała odrodzić życiodajną moc.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3567
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2093
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1081
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 286
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3567
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2093
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1081
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 286
Składniki
Wykonanie: Kapustę pokroić, zalać wodą i ugotować pod przykryciem na wolnym ogniu. Tłuszcz rozgrzać , wymieszać z mąką zarumienić, połączyć z kapustą i rodzynkami, całość doprawić do smaku i dusić przez kilka minut.