Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dawniej kapustę przede wszystkim kiszono na zimę. Uważano, że kapusta miała odrodzić życiodajną moc.
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3193
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 626
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2313
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3193
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 626
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2313
Składniki
Wykonanie: Kapustę pokroić, zalać wodą i ugotować pod przykryciem na wolnym ogniu. Tłuszcz rozgrzać , wymieszać z mąką zarumienić, połączyć z kapustą i rodzynkami, całość doprawić do smaku i dusić przez kilka minut.