Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do drugiego dania.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336693
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4050
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423179
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2618
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336693
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4050
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423179
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2618
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, przeciąć na cztery części i ugotować z dodatkiem soli lecz nie rozgotować. Z mąki i masła zarobić zasmażkę, rozprowadzić śmietaną i zaciągnąć rozbełtanymi żółtkami. Ugotowaną kapustę wyłożyć na półmisek, polać sosem i posypać startym żółtym serem. Podawać na ciepło do obiadu z dodatkiem świeżego koperku.