Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis, który wyśmienicie komponuje się z drugim daniem...
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 123
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 94
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 123
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 94
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Kapustę poszatkować i wrzucić do gotującej lekko osolonej wody. Ugotować na pół twardo. Odcedzić i pozostawić do wystudzenia.
Do kapusty zetrzeć jabłko i cebulę na tarce o dużych oczkach. Dodać sok z cytryny, olej, cukier, kurkumę, doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wszystko wymieszać i pozostawić do "przegryzienia się" składników na ok. 1 godź. Życzę smacznego!