Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna do kotletów mielonych
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 16779
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 1566
Nie ma to jak maślane ciasteczka - każde z nich kusi swoją słodyczą i rozpływ...
Odsłon: 354
Nasz gulasz hawajski to pyszne, tropikalne danie z nutą słodkości ananasa i a...
Odsłon: 1816
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 16779
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 1566
Nie ma to jak maślane ciasteczka - każde z nich kusi swoją słodyczą i rozpływ...
Odsłon: 354
Nasz gulasz hawajski to pyszne, tropikalne danie z nutą słodkości ananasa i a...
Odsłon: 1816
Składniki
Kapustę siekamy, gotujemy aż będzie prawie miękka, odcedzamy. Cebulę kroimy w kosteczkę. Rozgrzewamy na patelni olej, podsmazamy cebulkę, dodajemy kapustę i przyprawy.
Podlewamy odrobiną bulionu (może być z kostki), dodajemy koncentrat pomidorowy, dusimy do zupełnej miękkości. Z masła i mąki robimy zasmażkę, dodajemy do kapusty i mieszamy. Podajemy na ciepło. Smacznego:)