Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna do kotletów mielonych
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4483
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1509
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4483
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1509
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Składniki
Kapustę siekamy, gotujemy aż będzie prawie miękka, odcedzamy. Cebulę kroimy w kosteczkę. Rozgrzewamy na patelni olej, podsmazamy cebulkę, dodajemy kapustę i przyprawy.
Podlewamy odrobiną bulionu (może być z kostki), dodajemy koncentrat pomidorowy, dusimy do zupełnej miękkości. Z masła i mąki robimy zasmażkę, dodajemy do kapusty i mieszamy. Podajemy na ciepło. Smacznego:)