Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zastanawiacie się, co można wyczarować z kapusty pekińskiej? Mój ulubiony przepis to zasmażana kapusta z cebulką i koperkiem. Kilka minut roboty i pyszny dodatek do obiadu jest gotowy do jedzenia.
Cukierki toffi bez cukru to świetna, słodka przekąska w ciągu dnia. Powstają...
Odsłon: 207
Masz ochotę na coś słodkiego? Przygotuj proste rogaliki z marmoladą. Możesz w...
Odsłon: 3254
Jeśli masz dość monotonnego śniadania, to polecamy skosztować chrupiącego baj...
Odsłon: 25
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 853
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1148
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 621
Cukierki toffi bez cukru to świetna, słodka przekąska w ciągu dnia. Powstają...
Odsłon: 207
Masz ochotę na coś słodkiego? Przygotuj proste rogaliki z marmoladą. Możesz w...
Odsłon: 3254
Jeśli masz dość monotonnego śniadania, to polecamy skosztować chrupiącego baj...
Odsłon: 25
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 853
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1148
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 621
Składniki
Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle.
Kapustę pekińską drobno siekamy i dodajemy do zeszklonej cebuli. Na patelnię wlewamy pół szklanki wody. Kapustę pekińską podsmażamy na wolnym ogniu, aż zmięknie. Od czasu do czasu mieszamy i sprawdzamy, czy nie trzeba dolać więcej wody.
Do podsmażonej kapusty dodajemy sos sojowy, miód i przyprawy. Na koniec kapustę posypujemy siekanym koperkiem. Składniki mieszamy.
Kapustę pekińską serwujemy na ciepło tuż po przyrządzeniu.