Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1969
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2669
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1969
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2669
Składniki
Bakłażana pokroić w plastry ,posolić i usmażyć na oliwie ,jak ostygnie pokroić w trójkąty. Kapustę poszatkować ,marchew zetrzeć . Pieczarki pokroić na cztery części. Składniki wymieszać dodając śmietanę. Przyprawić do smaku solą ,pieprzem i słodką papryką.