Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty pekińskiej z dynią i jabłkami to bardzo łatwy i szybki do przygotowania, smaczny dodatek do obiadu.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10148
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2764
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1880
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 726
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3991
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10148
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2764
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1880
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 726
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3991
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć i poszatkować. Dynię obrać, usunąć miąższ z pestkami, zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Kukurydzę osączyć z zalewy.
Obrane jabłko bez gniazd nasiennych zetrzeć na grubej tarce, skropić sokiem z cytryny. Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski.
Dodać przyprawę curry, majonez i śmietanę. Doprawić do smaku solą i odrobiną cukru, wymieszać.