Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty pekińskiej z dynią i jabłkami to bardzo łatwy i szybki do przygotowania, smaczny dodatek do obiadu.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1428
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1428
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć i poszatkować. Dynię obrać, usunąć miąższ z pestkami, zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Kukurydzę osączyć z zalewy.
Obrane jabłko bez gniazd nasiennych zetrzeć na grubej tarce, skropić sokiem z cytryny. Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski.
Dodać przyprawę curry, majonez i śmietanę. Doprawić do smaku solą i odrobiną cukru, wymieszać.