Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poczujcie radość zasmażanej kapusty w kilka chwil.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119301
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8946
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3220
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119301
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8946
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3220
Składniki
Kapustę szatkujemy. Cebulę siekamy, szklimy przez chwilę na maśle, dodajemy kapustę, mieszamy i chwilę smażymy, zasypujemy mąką. Lekko podlewamy bulionem i przez chwilę, pod przykryciem, dusimy. Całość doprawiamy cytryną, solą oraz pieprzem. Podajemy z posiekanym koperkiem.