Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 195
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 174
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 214
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 195
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 174
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 214
Składniki
Poszatkować kapustę, włożyć do dużego garnka, dolać ok 3/4 l wody, startą marchewkę, dorzucić przyprawy. Podsmażyć obraną i pokrojoną cebulę i dodać do kapusty. Dodać koncentrat. Wymieszać, gotować około godziny.
Podsmażyć na maśle mąkę, dodać sos z kapusty, dobrze wymieszać i dodać do kapusty. Wymieszać, gotować chwilę mieszając.