Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 30
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2274
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 165
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 30
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2274
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 165
Składniki
Poszatkować kapustę, włożyć do dużego garnka, dolać ok 3/4 l wody, startą marchewkę, dorzucić przyprawy. Podsmażyć obraną i pokrojoną cebulę i dodać do kapusty. Dodać koncentrat. Wymieszać, gotować około godziny.
Podsmażyć na maśle mąkę, dodać sos z kapusty, dobrze wymieszać i dodać do kapusty. Wymieszać, gotować chwilę mieszając.