Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam taką młodą kapustkę do obiadu. Świetnie smakuje z młodymi ziemniaczkami i pieczonym mięskiem w sosie własnym.
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4842
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20745
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2460
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4842
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20745
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2460
Składniki
Kapustę szatkujemy, a następnie dokładnie płuczemy. Wkładamy do garnka, zalewamy niewielka ilością wody. Podczas gotowania dajemy kostkę warzywnego bulionu i dalej gotujemy. Pod koniec, kiedy kapustka jest już miękka dajemy łyżkę masła, doprawiamy pieprzem i solą. Na koniec dodajemy drobno pokrojony koperek. Całość dokładnie mieszamy. Młodą kapustkę podajemy jako dodatek do obiadu. SMACZNEGO !!!