Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam taką młodą kapustkę do obiadu. Świetnie smakuje z młodymi ziemniaczkami i pieczonym mięskiem w sosie własnym.
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3437
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 770
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 224
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34170
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 537
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3437
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 770
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 224
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34170
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 537
Składniki
Kapustę szatkujemy, a następnie dokładnie płuczemy. Wkładamy do garnka, zalewamy niewielka ilością wody. Podczas gotowania dajemy kostkę warzywnego bulionu i dalej gotujemy. Pod koniec, kiedy kapustka jest już miękka dajemy łyżkę masła, doprawiamy pieprzem i solą. Na koniec dodajemy drobno pokrojony koperek. Całość dokładnie mieszamy. Młodą kapustkę podajemy jako dodatek do obiadu. SMACZNEGO !!!