Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna jako omasta do pierogów, jak również wspaniały dodatek do wszelkiego rodzaju pierogowych farszów.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17623
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1766
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15263
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4969
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9001
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17623
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1766
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15263
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4969
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9001
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę (najlepiej za pomocą robota). Na rozgrzany olej dodajemy cebulę i posypujemy ją cukrem.
Smażymy na średnim ogniu, co jakiś czas mieszając, żeby się nie przypaliła. Można dodać więcej oleju jakby wydawało wam się że jest go za mało, cebula musi w nim pływać jak na zdjęciach.
Cebulę smażymy aż się ładnie zbrązowi.
Przestudzoną cebulkę dodajemy do pierogowych farszów lub jako omastę do nich. Smacznego !!!