Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna jako omasta do pierogów, jak również wspaniały dodatek do wszelkiego rodzaju pierogowych farszów.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 150
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9399
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 990
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 150
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9399
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 990
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę (najlepiej za pomocą robota). Na rozgrzany olej dodajemy cebulę i posypujemy ją cukrem.
Smażymy na średnim ogniu, co jakiś czas mieszając, żeby się nie przypaliła. Można dodać więcej oleju jakby wydawało wam się że jest go za mało, cebula musi w nim pływać jak na zdjęciach.
Cebulę smażymy aż się ładnie zbrązowi.
Przestudzoną cebulkę dodajemy do pierogowych farszów lub jako omastę do nich. Smacznego !!!