Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna jako omasta do pierogów, jak również wspaniały dodatek do wszelkiego rodzaju pierogowych farszów.
Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę (najlepiej za pomocą robota).
Na rozgrzany olej dodajemy cebulę i posypujemy ją cukrem.
Smażymy na średnim ogniu, co jakiś czas mieszając, żeby się nie przypaliła.
Można dodać więcej oleju jakby wydawało wam się że jest go za mało, cebula musi w nim pływać jak na zdjęciach.
Cebulę smażymy aż się ładnie zbrązowi.
Przestudzoną cebulkę dodajemy do pierogowych farszów lub jako omastę do nich. Smacznego !!!
lekkie, jak ja to określam "piankowe" ciasto, proste do przygotowania :)
Odsłon: 2198
Przepis znalazłam w internecie i właśnie go wypróbowałam. Uważam, że jest god...
Odsłon: 24265
lekkie, jak ja to określam "piankowe" ciasto, proste do przygotowania :)
Odsłon: 2198
Przepis znalazłam w internecie i właśnie go wypróbowałam. Uważam, że jest god...
Odsłon: 24265
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę (najlepiej za pomocą robota). Na rozgrzany olej dodajemy cebulę i posypujemy ją cukrem.
Smażymy na średnim ogniu, co jakiś czas mieszając, żeby się nie przypaliła. Można dodać więcej oleju jakby wydawało wam się że jest go za mało, cebula musi w nim pływać jak na zdjęciach.
Cebulę smażymy aż się ładnie zbrązowi.
Przestudzoną cebulkę dodajemy do pierogowych farszów lub jako omastę do nich. Smacznego !!!
Przepisy Dodatki
Dodatki
Aksamitny sos serowy do szparagów
Dodatki
Surówka z pekińskiej kapusty
Dodatki
Surówka z pekińskiej kapusty
Dodatki
Kiełbasa chuda podpiekana.
Aksamitny sos serowy do szparagów
Poznaj przepis na sos serowy do szparagów. Wychodzi kremowy, sycący i wyrazis...
Odsłon: 82
Surówka z pekińskiej kapusty
Smaczna, szybka kusząca smakiem surówka z kapusty pekińskiej. Dodatki do kap...
Odsłon: 99