Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna jako omasta do pierogów, jak również wspaniały dodatek do wszelkiego rodzaju pierogowych farszów.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 989
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 843
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12617
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 989
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 843
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12617
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę (najlepiej za pomocą robota). Na rozgrzany olej dodajemy cebulę i posypujemy ją cukrem.
Smażymy na średnim ogniu, co jakiś czas mieszając, żeby się nie przypaliła. Można dodać więcej oleju jakby wydawało wam się że jest go za mało, cebula musi w nim pływać jak na zdjęciach.
Cebulę smażymy aż się ładnie zbrązowi.
Przestudzoną cebulkę dodajemy do pierogowych farszów lub jako omastę do nich. Smacznego !!!