Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna jako omasta do pierogów, jak również wspaniały dodatek do wszelkiego rodzaju pierogowych farszów.
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 491
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 828
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 491
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 828
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę (najlepiej za pomocą robota). Na rozgrzany olej dodajemy cebulę i posypujemy ją cukrem.
Smażymy na średnim ogniu, co jakiś czas mieszając, żeby się nie przypaliła. Można dodać więcej oleju jakby wydawało wam się że jest go za mało, cebula musi w nim pływać jak na zdjęciach.
Cebulę smażymy aż się ładnie zbrązowi.
Przestudzoną cebulkę dodajemy do pierogowych farszów lub jako omastę do nich. Smacznego !!!