Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21701
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 329
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 442
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21701
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 329
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 442
Składniki
Karotki osączyłem z zalewy (świeże ,oczyścić). Masło rozpuściłem w rondelku ,włożyłem karotki i dusiłem 4 min ,doprawiłem solą i pieprzem. Wlałem bulion i dusiłem7 min (świeże 15 min) na małym ogniu. Szczypiorek posiekałem. Marchewki wyjąłem z bulionu ,a bulion zabieliłem śmietaną. Po chwili dodałem musztardę. Sos ,zagotowałem ,doprawiłem pieprzem ,dodałem szczypiorek. Wymieszałem z marchewkami. Podałem ciepłe do obiadu.