Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326129
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12001
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16612
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326129
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12001
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16612
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Składniki
Karotki osączyłem z zalewy (świeże ,oczyścić). Masło rozpuściłem w rondelku ,włożyłem karotki i dusiłem 4 min ,doprawiłem solą i pieprzem. Wlałem bulion i dusiłem7 min (świeże 15 min) na małym ogniu. Szczypiorek posiekałem. Marchewki wyjąłem z bulionu ,a bulion zabieliłem śmietaną. Po chwili dodałem musztardę. Sos ,zagotowałem ,doprawiłem pieprzem ,dodałem szczypiorek. Wymieszałem z marchewkami. Podałem ciepłe do obiadu.