Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do przekąsek.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 104
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 104
Składniki
Wykonanie: Bakłażany upiec w piekarniku, ciepłe Obrać ze skórki, a następnie posiekać drewnianym nożem ( przy użyciu noża metalowego bakłażany zmieniają barwę). Uzyskaną miazgę dokładnie utrzeć , następnie dodawać powoli oliwę , ocet do smaku. Całość wymieszać z majonezem, dodać natkę pietruszki sól, pieprz do smaku i podawać jako zakąski.