Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do przekąsek.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 295
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22547
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 275
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 295
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22547
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 275
Składniki
Wykonanie: Bakłażany upiec w piekarniku, ciepłe Obrać ze skórki, a następnie posiekać drewnianym nożem ( przy użyciu noża metalowego bakłażany zmieniają barwę). Uzyskaną miazgę dokładnie utrzeć , następnie dodawać powoli oliwę , ocet do smaku. Całość wymieszać z majonezem, dodać natkę pietruszki sól, pieprz do smaku i podawać jako zakąski.