Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawior z soku to smaczny i efektowny dodatek do deseru czy mrożonej herbaty. Koniecznie wypróbujcie ten pomysł, gwarantujemy, że nie tylko dzieci będą nim zachwycone.
Strzykawka
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 64
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 247
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 608
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2440
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 64
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 247
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 608
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2440
Składniki
Olej bardzo mocno schłodź w lodówce. Sok z czarnej porzeczki zagotuj z agarem i dokładnie mieszaj żeby nie powstawały żadne grudki. Gdy proszek połączy się z sokiem gotuj na małym ogniu jeszcze przez 2 minuty.
Olej przelej do płaskiego naczynia. Za pomocą strzykawki wciągnij gorący sok i postaraj się wypuścić taką ilość płynu by powstały nieduże kulki.
Kulki po pół minuty (czasem krócej) zastygają w oleju. Wystarczy, że przełożysz je na sitko i przelejesz zimną wodą.