Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawior z soku to smaczny i efektowny dodatek do deseru czy mrożonej herbaty. Koniecznie wypróbujcie ten pomysł, gwarantujemy, że nie tylko dzieci będą nim zachwycone.
Strzykawka
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3525
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4312
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74383
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3525
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4312
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74383
Składniki
Olej bardzo mocno schłodź w lodówce. Sok z czarnej porzeczki zagotuj z agarem i dokładnie mieszaj żeby nie powstawały żadne grudki. Gdy proszek połączy się z sokiem gotuj na małym ogniu jeszcze przez 2 minuty.
Olej przelej do płaskiego naczynia. Za pomocą strzykawki wciągnij gorący sok i postaraj się wypuścić taką ilość płynu by powstały nieduże kulki.
Kulki po pół minuty (czasem krócej) zastygają w oleju. Wystarczy, że przełożysz je na sitko i przelejesz zimną wodą.