Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak wyhodować domowe kiełki rzodkiewki? Instrukcję znajdziesz w 543. odcinku programu "Ewa Gotuje".
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 17
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1036
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 362
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 29872
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 17
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1036
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 362
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 29872
Składniki
Nasiona wsypać do słoika. Zalać przegotowaną i wystudzoną wodą. Odstawić na 6 godzin.
Po tym czasie zakręcić podziurkowaną nakrętką i wylać wodę.
Dwukrotnie przepłukać w ten sam sposób i odstawić w ciepłe i zacienione miejsce (w pozycji leżącej).