Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klopsy zrobione z mięsa wieprzowego i wołowego. Tak zrobionych klopsów możemy użyć do drugich dań oraz do niektórych zup. Klopsy surowe można zamrażać, jeżeli nie było do nich użyte mięso mrożone.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 644
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1362
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458317
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1615
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2358
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 644
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1362
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458317
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1615
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2358
Składniki
Z wcześniej zmielonych mięs wyrabiamy farsz, stopniowo dodając wszystkie przyprawy, drobno pokrojoną natkę pietruszki, koper, bułkę tartą, sól, pieprz, majeranek, czosnek i 2 jajka. Farsz wyrabiamy około 10-15 minut do osiągnięcia odpowiedniej kleistości.
Z wyrobionego farszu formujemy klopsy.
Klopsy parzymy w zależności od ich wielkości 10-15 minut.
Dobrze sparzone klopsy muszą wypłynąć do góry. Smacznego!!!