Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny warzywny dodatek do dań .
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7948
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 325
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3278
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7948
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 325
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3278
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Składniki
Groszek gotujemy według przepisu na opakowaniu . Po ugotowaniu odcedzamy i przelewamy zimną wodą . Odcedzony groszek blendujemy blenderem ręcznym na gładką masę , dodajemy jajko , mąkę ziemniaczaną i wyrabiamy jednolite ciasto .
Z gotowego ciasta lepimy kluski .
Gotowe kluski gotujemy we wrzącej wodzie to wypłynięcia następnie zmniejszamy gaz tak by się gotowały a nie wrały i gotujemy około 7 minut .