Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny warzywny dodatek do dań .
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 469
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3921
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1355
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 469
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3921
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1355
Składniki
Groszek gotujemy według przepisu na opakowaniu . Po ugotowaniu odcedzamy i przelewamy zimną wodą . Odcedzony groszek blendujemy blenderem ręcznym na gładką masę , dodajemy jajko , mąkę ziemniaczaną i wyrabiamy jednolite ciasto .
Z gotowego ciasta lepimy kluski .
Gotowe kluski gotujemy we wrzącej wodzie to wypłynięcia następnie zmniejszamy gaz tak by się gotowały a nie wrały i gotujemy około 7 minut .