Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Składniki
Wykonanie: Wiórki zalewamy wrzącym mlekiem, pół na pół z wodą i odstawiamy na godzinę. Następnie odciskamy przez sito mleczko kokosowe. Po czym zalewamy mleczkiem kokosowym ryż, solimy do smaku i gotujemy przez 10 minut stale mieszając. Pod koniec gotowania dodajemy goździki i cynamon i jeszcze chwilę gotujemy do miękkości. Podajemy z dowolnym sosem owocowym lub możemy zapiec z jabłkami.