Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie sprawdzi się jako dodatek do popołudniowej późno-jesiennej lub zimowej kawy. Wystarczy 1 łyżeczka tego syropu aby kawa nabrała przyjemnego aromatu.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 995
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 866
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12652
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 995
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 866
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12652
Składniki
Wszystkie składniki łączymy ze sobą w garnuszku i gotujemy nie doprowadzając do wrzenia przez ok 10-15 min. Przelewamy przez gęste sitko. To wszystko, cała filozofia kryje się w połączeniu aromatów. Przechowujemy w zakręconym słoiczku/ buteleczce, w lodówce.