Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 723
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 86
Polecam.
Odsłon: 632
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 369
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 169
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5143
...ale pyszny.
Odsłon: 723
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 86
Polecam.
Odsłon: 632
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 369
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 169
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5143
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie, ostudzić. Szpinak podsmażyć na maśle, posypać czosnkiem granulowanym, ostudzić i drobno pokroić. W garnku wymieszać bryndzę, szpinak, jajko, czosnek pokrojony w kostkę i bułkę tartą. Na końcu dodać ryż. Masę przyprawić do smaku bazylią, chili, pieprzem. Formować kotleciki, smażyć na rozgrzanym oleju.
Jeżeli ktoś ma ochotę, kotleciki przed smażeniem można panierować w bułce tartej. Smacznego.