Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nikt z nas nie lubi jak marnuje się żywność. Te kotlety, to jest sposób na wykorzystanie ziemniaków z poprzedniego dnia.
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 99
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 105
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 219
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 238
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 99
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 105
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 219
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 238
Składniki
Ziemniaki dobrze ubić, albo przecisnąć przez praskę. Można też zetrzeć na tarce na drobnych oczkach. Dodać pokruszony ser, jajko, szczypior, sól i pieprz do smaku. Bułkę tartą dodać, jeśli jest taka potrzeba tzn. żeby zagęścić masę. Wszystko dokładnie wymieszać, wyrobić. Formować kotlety. Panierować i smażyć na złoty kolor. Podawać np. z sosem grzybowym. Smacznego.