Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nikt z nas nie lubi jak marnuje się żywność. Te kotlety, to jest sposób na wykorzystanie ziemniaków z poprzedniego dnia.
Prosty do przygotowania, bardzo smaczny, zdrowy oraz uniwersalny sok z aronii...
Odsłon: 9316
Gulasz cebulowy z szynki podawaj jako obiad lub kolację na ciepło. Najlepiej...
Odsłon: 856
Nie tylko dla wegetarian. Polecam.
Odsłon: 1991
Prosty do przygotowania, bardzo smaczny, zdrowy oraz uniwersalny sok z aronii...
Odsłon: 9316
Gulasz cebulowy z szynki podawaj jako obiad lub kolację na ciepło. Najlepiej...
Odsłon: 856
Nie tylko dla wegetarian. Polecam.
Odsłon: 1991
Składniki
Ziemniaki dobrze ubić, albo przecisnąć przez praskę. Można też zetrzeć na tarce na drobnych oczkach. Dodać pokruszony ser, jajko, szczypior, sól i pieprz do smaku. Bułkę tartą dodać, jeśli jest taka potrzeba tzn. żeby zagęścić masę. Wszystko dokładnie wymieszać, wyrobić. Formować kotlety. Panierować i smażyć na złoty kolor. Podawać np. z sosem grzybowym. Smacznego.