Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do drugiego dania.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 464
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1176
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 464
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1176
Składniki
Wykonanie: Wodę zagotować z mlekiem, wsypać kaszę kukurydzianą i stale mieszając gotować bardzo powoli przez 10 minut. Następnie przyprawić do smaku, wbić jajko i dodać posiekany żółty ser, dokładnie wymieszać. Blaszkę wyłożyć folią spożywczą, wyłożyć równomiernie masę kukurydzianą, całkowicie ostudzić i pokroić w romby. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.