Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do drugiego dania.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 139
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1841
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14544
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19603
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 139
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1841
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14544
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19603
Składniki
Wykonanie: Wodę zagotować z mlekiem, wsypać kaszę kukurydzianą i stale mieszając gotować bardzo powoli przez 10 minut. Następnie przyprawić do smaku, wbić jajko i dodać posiekany żółty ser, dokładnie wymieszać. Blaszkę wyłożyć folią spożywczą, wyłożyć równomiernie masę kukurydzianą, całkowicie ostudzić i pokroić w romby. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.