Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki sos pasuje do wielu dań. Do mięsa, do ryb, do warzyw. Do potraw z grilla.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13401
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7527
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13401
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7527
Składniki
Śmietanę, kefir i majonez wymieszać razem. Dodać tylko dwa ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę oraz sok z cytryny, cukier i sól do smaku. Wymieszać, schłodzić. Podawać do np. dań z grilla. Smacznego.