Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na bazie klasycznego polaczenia mozzarelli z pomidorami, powstala letnia saltka urozmaicona nektarynkami i winegret z makiem.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99199
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 1037
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5124
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13838
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99199
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 1037
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5124
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13838
Składniki
Przyrzadzamy dressing. W tym celu prazymy mak na patelni bez tluszczu az nabierze aromatu. Z pozostalych skladników robimy winegret i dodajemy mak, odstawiamy na jakis czas, az sie "przegryzie".
Nektarynki i pomidory kroimy na czastki, dodajemy do rukoli, na to kawalki mozzarelli, pokrojone oliwki i chili. Przed podaniem dodac winegret.
Swietna jako przystawka lub lekka kolacja.