Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na bazie klasycznego polaczenia mozzarelli z pomidorami, powstala letnia saltka urozmaicona nektarynkami i winegret z makiem.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14111
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1631
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16084
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6467
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14111
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1631
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16084
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6467
Składniki
Przyrzadzamy dressing. W tym celu prazymy mak na patelni bez tluszczu az nabierze aromatu. Z pozostalych skladników robimy winegret i dodajemy mak, odstawiamy na jakis czas, az sie "przegryzie".
Nektarynki i pomidory kroimy na czastki, dodajemy do rukoli, na to kawalki mozzarelli, pokrojone oliwki i chili. Przed podaniem dodac winegret.
Swietna jako przystawka lub lekka kolacja.