Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na bazie klasycznego polaczenia mozzarelli z pomidorami, powstala letnia saltka urozmaicona nektarynkami i winegret z makiem.
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 153
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2410
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 6906
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 141
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 153
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2410
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 6906
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 141
Składniki
Przyrzadzamy dressing. W tym celu prazymy mak na patelni bez tluszczu az nabierze aromatu. Z pozostalych skladników robimy winegret i dodajemy mak, odstawiamy na jakis czas, az sie "przegryzie".
Nektarynki i pomidory kroimy na czastki, dodajemy do rukoli, na to kawalki mozzarelli, pokrojone oliwki i chili. Przed podaniem dodac winegret.
Swietna jako przystawka lub lekka kolacja.