Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowy majonez typu francuskiego, wytrawny, szlachetny, wykwintny.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666324
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 124
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 638
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5787
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 995
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666324
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 124
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 638
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5787
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 995
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
Do wysokiego, wąskiego naczynia wkładamy końcówkę blendera, następnie wlewamy na nią olej, oliwę i wbijamy ostrożnie jajka tak, aby żółtka nie uległy uszkodzeniu. Dodajemy resztę składników i włączamy blender na najwyższy bieg. Trzymamy przy dnie jakieś 2-3 sekundy (do momentu, aż zauważymy, że konsystencja i kolor przypomina majonez), po czym ciągniemy blender ku górze. Następnie wyrównujemy zawartość składników blendując kilka razy „góra-dół” i gotowe.