Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowy majonez typu francuskiego, wytrawny, szlachetny, wykwintny.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117855
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8289
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3082
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2003
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1483
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117855
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8289
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3082
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2003
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1483
Składniki
Do wysokiego, wąskiego naczynia wkładamy końcówkę blendera, następnie wlewamy na nią olej, oliwę i wbijamy ostrożnie jajka tak, aby żółtka nie uległy uszkodzeniu. Dodajemy resztę składników i włączamy blender na najwyższy bieg. Trzymamy przy dnie jakieś 2-3 sekundy (do momentu, aż zauważymy, że konsystencja i kolor przypomina majonez), po czym ciągniemy blender ku górze. Następnie wyrównujemy zawartość składników blendując kilka razy „góra-dół” i gotowe.