Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowy majonez typu francuskiego, wytrawny, szlachetny, wykwintny.
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 451
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8672
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3000
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 952
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 451
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8672
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3000
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 952
Składniki
Do wysokiego, wąskiego naczynia wkładamy końcówkę blendera, następnie wlewamy na nią olej, oliwę i wbijamy ostrożnie jajka tak, aby żółtka nie uległy uszkodzeniu. Dodajemy resztę składników i włączamy blender na najwyższy bieg. Trzymamy przy dnie jakieś 2-3 sekundy (do momentu, aż zauważymy, że konsystencja i kolor przypomina majonez), po czym ciągniemy blender ku górze. Następnie wyrównujemy zawartość składników blendując kilka razy „góra-dół” i gotowe.