Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny domowy, kremowy majonez jego gęstości możemy dostosować do indywidualnych smaków. Jeżeli lubimy gęsty należy dodać nieco więcej oleju. Idealny na zbliżające się święta Wielkanocne, jak i do sałatek, kanapek. Świetnie sprawdzi się również w Babce majonezowej
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 380
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 258
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1393
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 380
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 258
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1393
Składniki
Jajko wbić do słoika, dodać pozostałe składniki. Końcówkę blendera włożyć do samego dna słoika, i miksować przez około 15 sekund, następnie powoli podnieść końcówkę do góry i ponownie zanurzyć w słoiku i tak powtórzyć czynności trzy – cztery razy, aż uzyskamy majonez.