Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakiś czas temu znalazłam ten przepis na majonez z kolendrą i tabasco autorstwa Grzegorza Łapanowskiego, użyłam go do sajgonek, ale i do kanapek i jako dip do warzyw jest bardzo dobry, Ma ostry i wyrazisty smak. Polecam spróbować
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2604
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 133
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2604
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 133
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Składniki
Obieramy czosnek, przeciskamy go przez praskę do miseczki, garść świeżych liści kolendry drobno kroimy i dodajemy do czosnku dokładamy majonez, lekko solimy. dolewamy kilka kropel tabasco i wszystko mieszamy.
Smacznego :)