Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakiś czas temu znalazłam ten przepis na majonez z kolendrą i tabasco autorstwa Grzegorza Łapanowskiego, użyłam go do sajgonek, ale i do kanapek i jako dip do warzyw jest bardzo dobry, Ma ostry i wyrazisty smak. Polecam spróbować
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 780
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113301
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1309
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 820
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 780
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113301
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1309
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 820
Składniki
Obieramy czosnek, przeciskamy go przez praskę do miseczki, garść świeżych liści kolendry drobno kroimy i dodajemy do czosnku dokładamy majonez, lekko solimy. dolewamy kilka kropel tabasco i wszystko mieszamy.
Smacznego :)