Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakiś czas temu znalazłam ten przepis na majonez z kolendrą i tabasco autorstwa Grzegorza Łapanowskiego, użyłam go do sajgonek, ale i do kanapek i jako dip do warzyw jest bardzo dobry, Ma ostry i wyrazisty smak. Polecam spróbować
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 867
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1760
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6280
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 867
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1760
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6280
Składniki
Obieramy czosnek, przeciskamy go przez praskę do miseczki, garść świeżych liści kolendry drobno kroimy i dodajemy do czosnku dokładamy majonez, lekko solimy. dolewamy kilka kropel tabasco i wszystko mieszamy.
Smacznego :)