Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do kanapek oraz sałatek.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33480
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 86
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 226
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33480
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 86
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 226
Składniki
Ugotowane jajka miksujemy w malakserze. Ciągle miksując jajka cienkim strumieniem wlewamy olej. Do masy wlewamy sok z cytryny, dodajemy musztardę, pomidory i przyprawy. Miksujemy jeszcze chwilę do połączenia składników. Majonez próbujemy i opcjonalnie doprawiamy. Przygotowany majonez przekładamy do słoiczków i przechowujemy w lodówce.