Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Majonez z białek jaj to lekka, puszysta i mniej tłusta alternatywa dla standardowego majonezu. Świetnie sprawdza się jako dodatek do świątecznych sałatek i sosów. Na pewno pokochasz go za konsystencję i zachowasz przepis na dłużej,
mikser, miska
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231755
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4960
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36378
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231755
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4960
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36378
Składniki
Białka ubij na sztywną pianę.
Wlewaj małymi partiami olej, cały czas miksując białka.
Dopraw solą oraz dolej pół łyżeczki soku z cytryny. Opcjonalnie możesz dodać również łyżeczkę musztardy. Bez musztardy też wyjdzie smaczny.
Majonez dodaj do kanapek, sałatek czy samych jajek. Ma lekką konsystencję i smakuje wybornie.