Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron ze szpinakiem można przyrządzić z liści świeżych lub mrożonych. Bardzo szybki i smaczny obiad
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 64
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 29
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 90
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5126
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 64
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 29
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 90
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5126
Składniki
Na patelni rozgrzewamy masło,kroimy w drobną kostkę cebulę a czosnek przeciskamy przez praskę. Smażymy do miękkości.Następnie dodajemy szpinak i smażymy jeszcze 10 min.W między czasie gotujemy makaron. Szpinak na koniec doprawiamy solą,pieprzem i odrobiną Vegety. zalewamy śmietanka (jeśli ktoś lubi)