Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron ze szpinakiem można przyrządzić z liści świeżych lub mrożonych. Bardzo szybki i smaczny obiad
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1447
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 51
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1367
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1447
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 51
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1367
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Składniki
Na patelni rozgrzewamy masło,kroimy w drobną kostkę cebulę a czosnek przeciskamy przez praskę. Smażymy do miękkości.Następnie dodajemy szpinak i smażymy jeszcze 10 min.W między czasie gotujemy makaron. Szpinak na koniec doprawiamy solą,pieprzem i odrobiną Vegety. zalewamy śmietanka (jeśli ktoś lubi)